CB Bescanó – Soldatal C.B. Campdevànol – dissabte 10 de novembre 2018.

 

Comença la Lliga de veritat: primer partit.

Vam començar el partit una mica adormides. Els primers 5 minuts anàvem molt ajustades, sabien atacar molt bé el contraatac gràcies a la jugadora número 14 de l’altre equip. Ens va costar, però de mica en mica ens vam anar despertant i vam començar a proposar bones oportunitats, aconseguint cistelles fàcils.
Al segon quart vam proposar de fer un petit canvi a la pressió i neutralitzar així els seus contraatacs (que és el joc que sabien jugar). Així doncs, vam anar guanyant avantatge en el marcador i vam poder arribar a la 1/2 part amb molta tranquil·litat. A la segona part vam sortir amb les mateixes ganes, i les coses ens van continuar funcionant. Gràcies a l’encert de totes les nostres jugadores i les ganes que hi van posar fins a l’ultim segon, l’esforç es va poder veure plasmat al marcador. En definitiva, un partit del qual els entrenadors n’estem molt contents, i amb ganes de treballar coses noves per anar creixent.

Força Kande!!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s