1a Jornada Fase 2. C. B Bescano – C. B Campdevànol (44-84)

Vam començar el partit una mica adormides, els primers 5 minuts anàvem molt ajustades, sabien atacar molt bé el contraatac gràcies a la jugadora num 14 de l’altre equip. Ens va costar però mica em mica ens vam anar despertant i vam començar a proposar bones oportunitats aconseguint cistelles fàcils.
Al segon quart, vam proposar de fer un petit canvi a la pressió i així neutralitzar els seus contraatacs ( que és el joc que sabien jugar). Així doncs, vam anar guanyant avantatge amb el marcador i poder arribar a la 1/2 part amb molta tranquilitat. La segona part, vem sortir amb les mateixes ganes i les coses ens van continuar funcionant. Gràcies a l’encert de totes les nostres jugadores i les ganes que hi van posar fins a l’ultim segon, es va poder veure plasmat al marcador. En definitiva, un partit on els entrenadors n’estem molt contents i amb ganes de treballar coses noves per anar creixent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s