Soldatal C.B. Campdevànol – Escola Pia Olot, dimecres 14 de novembre

Victòria sense profit.

Partit aparentment fàcil per poder posar en pràctica coses apreses durant els entrenaments, per fer equip, per interrelacionar-se entre jugadors, per intentar jugades, moviments de pivots… Però no!!!  Ha estat un partit de pati de col·legi, sense jugar en equip, sense provar coses… Només contraatacs i poc més; i repetim: aquests partits són per posar en pràctica tot el que han après als entrenaments, perquè en partits com els d’avui ens sigui més fàcil d’aconseguir l’objectiu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s