Soldatal C.B.Campdevànol – C.B.Banyoles – dissabte 24 de novembre 2018

Partit molt treballat i amb lliçons ocultes.

El partit d’avui ha estat molt complicat i molt treballat, tant a nivell físic com a nivell de concentració, com ho demostren el 4t període -amb un 2-13-, i el 6è -amb 1-10 en contra-. L’equip ha estat totalment fora del partit, però hem sabut retornar-hi amb molt d’esforç i cap -fent un parcial de 12-2 entre el 7è i el 8è període-, que ens ha permès aconseguir l’objectiu, demostrant, una vegada més, que treballant sempre (normalment) hi ha recompensa.


Però preocupa molt que haguem de patir tant per culpa dels tirs lliures: hem anat a la línia 29 vegades i n’hem encertat 6 (20%), o sia, 23 d’errats. Ells hi han anat 17 i n’han encertat 2 (11%), o sia, 15 d’errats. Està clar que no és que estiguessin més bé que nosaltres, però si hi sumem els 29 i els 17 al resultat final (100% d’encerts), ens donaria un marcador final de 71-58 al nostre favor.

Hem patit i treballat molt, però potser amb un percentatge d’aquest tirs lliures una mica més elevat (un 50%, per exemple: 15 punts en lloc de 6), ho hauríem fet menys, i segur que ens hagués anat bé per jugar amb més continuïtat.

Però bé, cada setmana ens esforcem per aconseguir ser més bon equip i, tot i les dificultats, ho estem aconseguint. Ens queden molts aspectes a millorar, i treballarem el tirs lliures per seguir en el camí que ens hem marcat.

AMUNT KANDE, FELICITATS PER L’ESFORÇ.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s