Soldatal C.B Campdevànol – Bàsquet Vall del Terri, dissabte 12 de gener de 2019

Bon partit, comencem a ser un equip.

Primer partit de l’any, tornada a la competició després de les vacances de Nadal.
Però abans de començar el partit l’equip va decidir fer-se una foto per donar suport a la campanya Fem_EU, que demana una mirada feminista a les institucions europees, i reivindica la defensa dels Drets Humans de les Dones i la igualtat de gènere. Gest que va compartir l’equip de la Vall del Terri.

Un cop feta la foto, xiulet inicial i comença el partit. Sabíem que aquest seria el partit més senzill dels que hem jugat, i així va ser. Ja coneixíem aquest equip de la fase anterior. Malgrat tot, tres triples, de la seva millor jugadora, van fer que l’inici de partit fos igualat.
Poc a poc vàrem anar imposant el ritme de partit que ens convenia, i això va fer que el marcador cada cop ens fos més favorable. Arribàvem al descans amb una bona mitja anotadora i amb bones sensacions.
La represa va servir per posar amb pràctica nous recursos, tant d’atac com de defensa. Tant el ritme com el marcador van ser nostres, i això va fer que visquésim una segona part tranquila, en la qual van entrar a la pista les dues germanes Carreras, la Laia i la Berta. Ho destaco perquè estem molt contents de recuperar a la Laia després de mesos de recuperació (tot i que encara no està al 100%), i perquè la Berta un cop més va venir del Cadet per ajudar-nos.

En resum, un bon partit per agafar confiança de cara als propers compromisos, i comprovar que podem fer coses noves a la pista. Bona feina de les jugadores.
No podem acabar la crònica sense agrair la presència del públic, esperem que gaudísin del partit. Gràcies pel suport.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s