Ha començat la Temporada per el Sènior Masculí. Primer partit, dissabte 25 de setembre, Soldatal Club Bàsquet Campdevànol – C.B.Grifeu-Llança. (63-50).

Photo by gdtography on Pexels.com

Primer partit de la temporada, emoció, nervis, incertesa, i tot això venint d’una temporada anterior molt curta i atípica. També cal tenir amb compte el fet que hi ha hagut baixes a l’equip (un parell per lesions) i noves incorporacions. Per tant aquesta era una estrena especial. A més a més també hi havia el factor de jugar a casa i amb públic!


La suma de tots aquests ingredients va fer que els dos primers quarts estiguéssin plens d’impresicions per part nostra. La precipitació, el voler agradar, l’excés de ganes de voler fer-ho bé va provocar que hi hagués molt desencert de cara a cistella, aconseguint tant sols 14 punts. La part positiva va ser que la defensa era prou intensa com per deixar a 25 punts el marcador rival a la mitja part.


El descans va servir per asserenar-nos. Si aconseguíem mantenir el nivell defensiu, el partit es podia remontar. I amb aquesta idea va saltar l’equip al camp, que des de la bona defensa va anar retallant distàncies poc a poc. Al començar l’últim quart el marcador assenyalava igualtat, però en el camp hi havia un equip que havia crescut i un altre que no trobava el camí a cistella.


El Campdevànol va saber mantenir el to i tancar el primer partit de la temporada amb una victòria ben treballada. (63 – 50)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s