Blog

Stage de pretemporada 2021-2022 del Cadet Femení i l’Infantil Femení a Llançà

Les noies de Club Bàsquet Campdevànol, Cadet Femení i Infantil Femení, van anar fins a Llançà a fer un stage de pretemporada. De dijous 2 a diumenge 5 de setembre van fer preparació física amb entrenaments matinals al pavelló municipal.

A les tardes van aprofitar per fer diverses activitats per la costa.

L’allotjament es va realitzar a l’Alberg Costa Brava.

Una experiència que enforteix els vincles entre jugadores i entrenadors i que ajuda a afrontar l’inici de temporada en òptimes condicions.

Primer partit de lliga del Sots-21 Masculí Soldatal Club Bàsquet Campdevànol – Unió Maristes Girona

Primer partit de lliga jugant aquest dissabte del Sots-21 Masculí Soldatal Club Bàsquet Campdevànol a Girona contra l’Unió Maristes.

La victòria va ser pels de Girona però els jugadors de Campdevànol surten reforçats i contents d’haver disputat aquest primer partit amb aquest gran equip: amb gran tècnica i educació, un exemple a seguir!

Esteu en camí! Créixer com el bon equip que sou perquè abans que guanyadors sou companys, per això esteu aquí!!

Amunt Kande!! 🏀🏀🏀🏀

Segon partit amistós de l’Infantil femení Soldatal Club Bàsquet Campdevànol – CB Manlleu

Últim partit amistós a Manlleu abans d’afrontar la nova temporada:

Partit molt disputat pel dos equips on el domini al marcador durant gran part del partit va ser del C.B Campdevànol. A mesura que va anar passant l’encontre es va anar igualant, on les nostres jugadores van acumular cansament i el C.B. Manlleu va aprofitar per igualar partit. 

Així es va disputar l’últim quart molt igualat on la balança es va decantar finalment per un punt a favor de C.B. Manlleu. 

Només queda felicitar a les nostres jugadores per l’esforç en els dos partits amistosos disputats i durant tota la pre-temporada. Partits que ens han servit per agafar ritme de competició i posar en pràctica diferents accions treballades als entrenaments. 

Acabem ja pensant amb el primer partit de lliga amb molt bones sensacions. 

Felicitats noies i a seguir treballant!

Força Kande!! 🏀🏀🏀🏀

Primer amistòs de Temporada del Soldatal Mini Femení Blanc amb el C.B.Manlleu.

Partit desigual on el C.B.Manlleu es va imposar per 89 a 21.

Durant el primer quart si que es va poder mantenir la igualtat, i ens va semblar que aquesta seria la tònica del partit.

A mesura que passaven els quarts, el cansament ens anava fent més difícil seguir el seu ritme. Ens cal acostumar-nos a que entre quarts només tinguem 1 minut de descans i que a la mitja part només siguin 3 minuts.

Tot i no tenir res a fer per apropar-nos en el marcador tampoc varem estar de sort sota cistella, no entrava res, i ens costava molt agafar rebots ja que el C.B.Manlleu té varies jugadores molt altes.

També cal dir que dues jugadores es van mig lesionar, res important, però si doloròs, i que no els va permetre jugar com saben.

Això si, de l’experiència n’hem tret moltes coses positives, cal recordar que el C.B.Manlleu es un equip molt rodat i es va notar en el decurs del partit.

Hem provat coses que fem als entrenaments i estem contents de com les hem posat en pràctica.

Ara el proper partit ja serà el primer de la Competició oficial el proper dissabte. Sabem que no serà fàcil guanyar però també sabem que ho donarem tot a la pista.

Anem per el bon camí, entrenament bé i molt important ens divertim molt.

Totes som ú. Un, dos, tres KANDE!!!

Primer partit amistós de la temporada, Soldatal Club Bàsquet Campdevànol – C.B. Tona

Primer partit amistós de pre-temporada de l’Infantil Femení que estrena categoria:

CB Campdevànol 43- CB Tona 60

Partit amb poca història, on l’equip del CB Campdevànol, va notar el poc rodatge en partits. Va servir per començar a agafar ritme de competició i aplicar diferents variacions tàctiques. Es va aprofitar per donar minuts a jugadores novelles, que mai havien jugat cap partit. 

També volem donar les gràcies al CB Tona per la seva disponibilitat per jugar el partit.

ENDAVANT GUERRERES DE MUNTANYA!