Benvinguts a la pàgina web del Club Bàsquet Campdevànol


1a TROBADA D’ESCOLES DE BÀSQUET CLUB BÀSQUET CAMPDEVÀNOL

CAMPUS 2022

Inscripcions a: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScgY73xsrnErl6VyZFhToOGR9P9UiaqkotLN7JcL4A1SL6sDw/viewform?usp=pp_url

US HI ESPEREM!!

FESTA FI DE TEMPORADA 2021-2022 🥳🏀

Ei‼️ Celebrem el fi d’aquesta temporada com cal?

Us esperem a totes i tots a la FESTA DE FI DE TEMPORADA 21-22 dissabte 4 de juny al Poliesportiu Municipal de Sant Joan de les Abadesses!

Trobareu tota la informació en el document adjunt i dins el formulari d’inscripció: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScoFtG8F9yRZ_hJRa3CjkcDw0DA3gZTUGFBk25YxHKTZL8nMw/viewform

Us hi esperem! 💚🏀

DINAR COMMEMORATIU 50è ANIVERSARI CLUB BÀSQUET CAMPDEVÀNOL

Diumenge 19 de juny us esperem a tots i totes al Dinar Commemoratiu del 50è aniversari del nostre Club!

Tota la informació: https://drive.google.com/file/d/1BFd8Il-kyCaryU9XSYhCt4uSdZs0iq1N/view?usp=drivesdk

Inscripcions al Dinar del 50è aniversari: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScdW0XXdP5-JQ0_3BZhNeIN6KgmG4-awZNd8Zj4w07rcB2Qzw/viewform

GUARDEU LES BUTLLETES DEL QUINTO QUE US VÀREM ENVIAR I LES QUE US VÀREM ENTREGAR EN MÀ, PERQUÈ VOLEM FER EL QUINTO MÉS ENDAVANT, ABANS D’ACABAR LA TEMPORADA 2021-2022Nova Campanya de la Federació Catalana de Basquetbol

Presentació

Salutació:

Després de dues temporades on per diversos motius no hem pogut fer l’actualització d’aquesta pàgina Web, tornem a reiniciar la seva activitat per poder gaudir-ne la propera Temporada 2021-2022.

La informació del cap de setmana dels equips s’actualitzarà setmanalment.

En la propera Assemblea de Socis un explicarem com ha anat aquesta experiència i els reptes de futur de la pàgina web. Per descomptat ho aprofitarem per rebre les vostres critiques i propostes per fer-la millor i més operativa.

A l’apartat Equips/Equips 2021-2022 podeu veure les pàgines amb fotografies i comentaris actualitzats dels partits del cap de setmana anterior, i en algun cas també d’algun entrenament. Si ho recordeu molts diumenges a la nit hi havia pàgines actualitzades, gràcies als col·laboradors que tenim en cadascun dels equips. Es el que tornarem a intentar fer aquesta propera Temporada.

També intentarem anar millorant l’aspecte de la pàgina per fer-la més àgil i intuïtiva. Estem en contacte amb dues persones vinculades al Club que ens ajudaran en aquesta nova etapa.

Agraïment:

DURANT AQUESTES DUES DARRERES TEMPORADES, LA PANDÈMIA DEL COVID-19, NO ENS HA PERMÈS COMPLETAR LES COMPETICIONS TAL COM ESTÀVEN PREVISTES INICIALMENT I NO ENS HA PERMÈS OBTENIR ELS INGRESSOS HABITUALS. MALGRAT AIXÒ I LES DIFICULTATS QUE MOLTES EMPRESES PRIVADES HAN SOFERT, VOLEM AGRAIR AL NOSTRE PATROCINADOR SOLDATAL, SL. QUE HAGI SEGUIT AL NOSTRE COSTAT I ENS HAGI PERMÈS TANCAR ELS EXERCICIS AMB MÍNIMES PÈRDUES.

US ADJUNTEM FOTOGRAFIA DEL MOMENT DE LA SIGNATURA DEL CONVENI DE PATROCINI A LES OFICINES DE SOLDATAL SL, A L’OCTUBRE DE L’ANY 2018. MOLTES MERCÈS PER LA VOSTRA AJUDA.

WhatsApp Image 2018-10-08 at 09.47.20

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s